Fram med musiken! Vi bildar en ensemble!

Anmälningslistan är nu stängd.

Nu väntar det spännande arbetet att hitta fram till den rätta ensemblen med tipp-topp program som speglar den konstmusikaliska bredden inom RANKs föreningsverksamhet.

Tack för visat intresse! Mer information följer under våren, håll utkik!

Fram med musiken! Vi bildar en ensemble!

I år fyller Föreningen Svenska Tonsättare 100 år! I samband med jubileumsåret vill naturligtvis RANK bjuda på nyskriven konstmusik av yttersta klass. Eftersom många av våra föreningar drivs av tonsättare som är anslutna till FST vore det underbart att få visa på bredden i repertoaren: från kammarmusik, improvisation, elektroakustisk musik till ren kär noise!

Utan tvivel har vi resurser för att gå samman och bilda en sådan bred ensemble, 6 musiker som får åka på turné och i olika konstellationer förtrolla den svenska konstmusikpubliken i sex olika städer, från Malmö till Piteå. I samarbete med FST och Samspel kommer RANK att skicka den nya ensemblen på turné under två veckor i november (5-18 nov) med nedslag i sex städer.

Vi behöver:

• Förslag på stycken skrivna av tonsättare som är medlemmar i FST.

• 6 musiker som tillsammans sätter ihop en oemotståndlig meny!

• Arrangörer som gärna vill bjuda extra mycket på konstmusik i novemberkylan!

Skicka in era förslag till musik och/eller anmäl intresse för att spela. Senast 2 april vill vi ha förslagen.

fredrik@arteprenor.se
Fredrik Malmgård (Producent)

johan@rankmusik.se
Johan Redin (Verksamhetsledare, RANK)