GAS-festivalen ställer om!

Årets inställda festivaler till trots meddelar arbetsgruppen för GAS att man efter många diskussioner och tillsammans med sina samarbetspartners beslutat att genomföra årets upplaga under ändrade former.

Festivalen äger rum 10-16 oktober. Vissa av konserterna streamas, både från Göteborg och från andra orter i världen, och andra kommer också vara öppna för en begränsad publik, där restriktioner från Folkhälsomyndigheten naturligtvis efterlevs. Mer om hur detta kommer att gå till samt tider och platser kommer annonseras under hösten på GAS hemsida.

Det nuvarande läget innebär dock att GAS showcase EME – Experimental Music Expo – och konferansen Fenoba skjuts till början av maj 2021 eftersom de till stor del utgår från fysiska möten, samtal och utbyten.

Share this…
Posted in

Johan Redin

Johan Redin är RANKs verksamhetsledare som kämpar för föreningarnas möjligheter att upprätthålla arbetet med att bredda utbudet inom det svenska musiklivet. En del av er har säkert träffat Johan i hans tidigare arbete med tidskrifterna Nutida Musik och Soundofmusic, eller i offentliga sammanhang där han föreläst eller modererat samtal om konstmusik, estetik och kulturpolitik.