Regional Arrangörsträff i Örebro, 3-4 juni

Alla RANK-medlemmar är välkomna till årets andra Regionala Arrangörsträff, denna gång i Örebro, som samordnas av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan). Arrangörsträffen, som pågår från lunch till lunch 3-4 juni, vänder sig till Musikarrangörer i alla genrer och bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi. Du behöver bara stå för resan själv.


På lördag kväll, efter samtalen, bjuds vi på en Showcasekonsert med Selma Pinton Quartet som presenteras av Svensk Jazz och en regional akt som presenteras av Region Örebro, båda i samarbete med Örebro Jazz & Beyond. Seminarieprogrammet innehåller MAIS arrangörsguide, turnésamverkan, aktuellt kring bidrag och stöd, kultursamverkansmodellen med mera.

Medvärdar är Region Örebro Kultur och Kulturens bildningsverksamhet. Lokal medvärd är Örebro Jazz & Beyond.

Anmäl dig senast den 19 maj här

Fullständigt program och mer information hittar ni här

Share this…
Posted in

Johan Redin

Johan Redin är RANKs verksamhetsledare som kämpar för föreningarnas möjligheter att upprätthålla arbetet med att bredda utbudet inom det svenska musiklivet. En del av er har säkert träffat Johan i hans tidigare arbete med tidskrifterna Nutida Musik och Soundofmusic, eller i offentliga sammanhang där han föreläst eller modererat samtal om konstmusik, estetik och kulturpolitik.