Regional Arrangörsträff i Västerås, 23-24 mars

Alla fria arrangörer hälsas välkomna till Regional Arrangörsträff på Konserthuset i Västerås, 23-24 mars. Träffen arrangeras av MAIS (Musikarrangörer i Samverkan) med Sveriges Orkesterförbund som part. Medvärdar är Västmanlandsmusiken som också bjuder in till Västerås Jazzfestival som arrangeras 22-23 mars.

Lördagen den 23 mars pågår arrangörsträffen parallellt med Västerås Jazzfestival vilket ger möjlighet till att avnjuta programmet som ingår. I seminarierna får vi bl. a. ta del av konstnärliga ledaren för jazzfestivalen, Magnus Lindgren som berättar om att ”Arra för storband och stråkorkester – Utmaningar och möjligheter”, ”Och hör sen! – en föreläsning om ljud och hörsel”, ett föredrag av Andreas Forsman som tar upp områden som akustik och skadliga ljudnivåer. Kulturrådet kommer också på besök och ger oss senaste nytt och presenterar arrangörsguiden. Västmanlandsmusiken ger en inblick i sitt samarbete med arrangörer tillsammans med några av arrangörsföreningarna och så tid för samtal, diskussioner och nätverkande.

MAIS Regionala arrangörsträffar vänder sig till musikarrangörer i alla genrer och vi bjuder på konferensprogram, konserter, mat, fika, underhållning och logi (för de som har mer än en timmes resa). Det är bara resan som ni behöver stå för själva. Då vi räknar många deltagare och har ett begränsat antal platser för hotell så är det först till kvarn som gäller. Boende i dubbelrum ger möjlighet till fler deltagare.

Läs mer här för anmälan. Har ni frågor så kontakta Erik Palm erik@mais.se

Share this…
Rulla till toppen