Dags för Check! 10-11 november

Check! – seminarier, mötesplats och inspiration för musikarrangörer

Check! riktar sig till dig som har arrangerat ett tag, börjat att arrangera eller har planer på att ordna konserter. Målet är att både stärka redan etablerade arrangörer och att hjälpa nya initiativ över tröskeln in i det offentliga stödsystem som finns för musikarrangörer. Även detta år äger träffen rum på Krlsg2 i Västerås. Dagarna kommer att vara praktiskt inriktade för att du ska kunna fortbilda och fördjupa dig i arrangörskap och seminarier och workshops kommer att hållas på olika nivå.

Seminariehållare för i år är den brittiske festivalgurun Paul Gudgin, som håller i hela sex föreläsningar och workshops. Men det finns också mycket annat i programmet.

Check! arrangeras av Musikarrangörer i Samverkan (MAIS) där RANK ingår. Max 2 personer per förening kan närvara avgiftsfritt, är dessa ok att dela hotellrum med några andra sker det gratis, annars får man stå för eget boende. Reseersättning utgår med upp till 1000kr. Kommer ni från Norrland eller Gotland kan en högre reseersättning upp till max 1500kr utgå.

Sista anmälningsdag är 6 november och anmälan görs här.

Share this…

Rulla till toppen