Höstmöte på Köttis!

Det traditionella höstmötet för förbundets medlemmar sker i år i samband med manifestationen i Uppsala – SeptemberOperationen – den 14 september. I samarbete med medlemsföreningarna Audiorama (Sthlm) och Köttinspektionen (Uppsala) ger RANK en heldag där vi vill sätta fokus på det fria musiklivets konstmusikaliska verksamhet och visa på dess konstnärliga strävanden likväl som dess kulturpolitiska situation och ekonomiska villkor. Det blir ett gyllene tillfälle att ge sig in i samtal och nätverka med andra arrangörer, musiker och tonsättare.

RANK erbjuder resa t/r samt, för de som reser långväga, en hotellnatt i Uppsala för 1 representant per förening. Deadline för hotellanmälan är torsdagen 29 augusti, till verksamhetsledare johan@rankmusik.se Övriga kan anmäla sin närvaro 12 september.

Här hittar ni information och program!

Share this…
Posted in

Johan Redin

Johan Redin är RANKs verksamhetsledare som kämpar för föreningarnas möjligheter att upprätthålla arbetet med att bredda utbudet inom det svenska musiklivet. En del av er har säkert träffat Johan i hans tidigare arbete med tidskrifterna Nutida Musik och Soundofmusic, eller i offentliga sammanhang där han föreläst eller modererat samtal om konstmusik, estetik och kulturpolitik.