Resonans 2020 – inställt!

Klusters styrelse fattade under tisdagen det tunga men nödvändiga beslutet att på grund av den rådande situationen med coronaviruset ställa in sin festival RESONANS 2020

Festivalen skulle öppna 19 mars och pågå under tre dagar med bland annat Hidden Mother, Norrbotten Neo, Louise Magnusson och ett In memoriam av Marcus Fjällström. Detta känns såklart dystert med tanke på allt jobb som många människor lagt ner och på den musik och ljudkonst och annat som skulle presenterats på festivalen.

Det är dock till Klusters förhoppning att de senare i år ändå ska kunna genomföra den efterlängtade festivalen som de nu tvingats ställa in. Alla håller vi tummarna att så sker i höst.

Share this…
Posted in

Johan Redin

Johan Redin är RANKs verksamhetsledare som kämpar för föreningarnas möjligheter att upprätthålla arbetet med att bredda utbudet inom det svenska musiklivet. En del av er har säkert träffat Johan i hans tidigare arbete med tidskrifterna Nutida Musik och Soundofmusic, eller i offentliga sammanhang där han föreläst eller modererat samtal om konstmusik, estetik och kulturpolitik.