Svensk Musikvår livestreamar hela festivalen!

En kreativ och trots allt positiv nyhet i dessa tider av inställda evenmang är att Svensk musikvår i sista stund fattade beslutet att trots allt genomföra sin festival, men utan publik!

Festivalen äger rum 18-22 samt 27 mars. Konserterna äger istället rum framför kamerorna och publiken kan sitta hemma i trygghet och följa musikerna och lyssna till nyskriven musik. Se program på deras hemsida.

Det fina är att Svensk Musikvår redan streamat sina konserter under flera år, så det finns rutiner och erfarenheter att på så kort tid styra om arbetet med festivalen till att helt äga rum på internet. Det är också fint att man när som helst efter live-eventet kan gå in och titta och lyssna. Storartat!

Bild: Ensemble Makadam av Jenny Soep.

Share this…
Posted in

Johan Redin

Johan Redin är RANKs verksamhetsledare som kämpar för föreningarnas möjligheter att upprätthålla arbetet med att bredda utbudet inom det svenska musiklivet. En del av er har säkert träffat Johan i hans tidigare arbete med tidskrifterna Nutida Musik och Soundofmusic, eller i offentliga sammanhang där han föreläst eller modererat samtal om konstmusik, estetik och kulturpolitik.